KINDERWENS

Of jullie nu spontaan proberen zwanger te worden of jullie worden reeds begeleid in dit proces, tijdens een eerste gesprek gaan we dieper in op je voorgeschiedenis en de signalen die je lichaam nu geeft om onderliggende factoren op te sporen die een zwangerschap tot nu toe voorkomen. Hierbij wordt er best diep gegraven en neem ik de tijd om ook je partner en alle reeds uitgevoerde onderzoeken te bespreken.  

Er kan sprake zijn van IVF, ICSI, PCOS, endometriose, miskramen of zelfs onverklaarde infertiliteit. Acupunctuur zal in elk geval jullie kansen verhogen op een gezonde zwangerschap.

Weet dat acupunctuur de menstruele cyclus helpt regelen, de kwaliteit van zaadcellen en eicellen bevordert, de doorbloeding naar het bekken stimuleert, stress helpt verminderen, het immuunsysteem ondersteunt en eventuele klachten die gepaard gaan met hormoonbehandelingen verzacht.

Naast acupunctuur zet ik ook graag orthomoleculaire therapie in waarbij we voeding bespreken, leefstijltips geven en zo nodig de juiste supplementen inzetten om snel en gezond jullie doel te bereiken. 

Intake Kinderwens

Bij een eerste afspraak bespreken we alle aspecten die van invloed kunnen zijn op jullie kinderwens. We overlopen samen jullie verhaal en eventuele specifieke vragen die er zijn. 

Deze uitgebreide intake neemt ongeveer 1.5 uur in beslag.

Omdat bij deze intake de volledige basis van een gezonde kinderwens wordt besproken, kan pas daarna acupunctuur worden opgestart.